Короткі правила для організації освітлення на Вашій кухні

Від правильно організованого освітлення на кухні залежить не лише зручність, але перш за все безпека!

Найбільш поширеною помилкою є розміщення всіх освітлюючих приладів на одному рівні. Але давно відомо, що для створення максимально комфортних умов під час приготування і прийому їжі, важливо домогтися багаторівневості штучного освітлення.

 Правильное освещение на кухне

Не варто також обмежуватися одним громіздким освітлюючим приладом посеред кухонного простору. Як правило, місце посеред приміщення залишається незаповненим і таке освітлення там просто ні до чого. Також частими помилками є вибір ламп, які дають холодне світло і з відсутністю регулювання його інтенсивності. Ці недоліки значно зменшують ступінь затишності простору і знижують апетит.

Для того, щоб правильно організувати освітлення усіх зон, необхідно дотримуватися таких правил:

  1. Обладнайте зону стелі точковими світильниками. Лампи повинні випромінювати дещо жовтувате чи м’яке біле світло.
  2. Обідню зону доречно підсвітити приладом, насиченість світла якого Ви зможете легко відрегулювати для комфорту в тій чи іншій ситуації.
  3. Зона з робочими поверхнями апріорі повинна гарно підсвічуватися. Можна використати локальні світлодіодні світильники, які дають яскраве світло і не перегріваються. Як правило, виробник меблів вбудовує такі прилади в Кухні на замовлення від виробника в Києві - ціни на меблеву фабрику Спічак ще у процесі виготовлення.

Якщо Ваш обідній стіл встановлений вздовж стіни, використовуйте настінні світильники.

Залиште заявку на безкоштовну консультацію менеджера

заповніть це поле
Loading...

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка, спробуйте повторити трохи пізніше.

  • Пн-Пт - 10: 00-19: 00;
    Вихідні - за попереднім записом.
  • Київ, вул В. Шимановського, 2/1, оф. 103А метро Дарниця
×

Ми працюємо. Чекаємо на вас за адресою вул. В. Шимановського, 2/1 (ПН-ПТ 10-19)